Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(2941 niezalogowanych)
60 Postów

(lelek32)
Początkujący
Izzy napisał:
lelek32 napisał:
Izzy napisał:
Anna82 napisał:
Lelompolelum nie ma co się denerwować
A Ty Lizzy skończ tak wszystkich atakować , niestety w jakimś stopniu on ma rację, wielu śle kasę do polski taka prawda ktoś ostatnio pisał na forum ile wysyłamy niezła sumka wyszła.

ja to pisałam hehe jedna trzecia budżetu

a ty kur....lolek jesteś pojeb.... jak meserszmit idz się leczyć pojebie i daj na tacę że musiałam zniżyć się do twojego poziomu FRAJER

oj anno kto tu kogo atakuje

czy ja Cię atakuje prosta jestes to wszystko....

Po jakiego h..a to forum jest

zeby takie osoby jak Ty mialy gdzie sie wypowiedziec

sam jesteś prosty jak drut a to forum byłoby ostatnim miejscem gdzie bym chciała się wypowiedzieć i nie sadzę byś ty mógł o tym decydować po jakiego h..a jest to forum więc skończ i spuść wodę bo śmierdzi

hahaha to na chuj sie wypowiadasz i twój tekst zmień go stary i nie modny wiesniaro....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
optimus reaktywacja napisał:...Nie widzisz, ze beauty to bawi? To zwykla gra. Czasami gra idiotke, czasami odpowiada z polotem. Nie reaguje na wrzutki i ostre zaczepki, to oznacza , ze nie traktuje tego osobiscie. Jest teflonowa jak Gabrys i przez to wkurza innych. To jednak tylko poza. Wiec nie warto!
A jak Można Poważnie , reagować Na Teksty totalnych Życiowych Przygłupów .
---
Którzy przychodzą na Forum na Mgnienie ... i odchodzą w Zapomnienie .
---
Jak Może Mi Osobiście Naubliżać Jakikolwiek Nieznajomy Pajac Na tym Forum , Skoro Nidy Mnie w Życiu Nie Widział W realu ...
---
To , że ktoś wkleja Fotkę Jakiejś Osoby , Nie znaczy wcale , że to akurat Ta konkretna Osoba , która w tym samym Momencie Robi ze siebie Powszechne Pośmiewisko ...!!! .
---
JA i Paręnaście Osób Na Tym Forum , Bawimy się Wyśmienicie od Jego samego początku , prawie... CZTERY LATA... to jak tacy >lelko< podobni mogą Nas , wyprowadzić z równowagi
Przecież to jest żałosne ...
---
Nie tacy Kozacy Tu byli i się zmyli i co jakiś czas wracają jak Kundle , pod Inną Postacią .
---
ECH ... naindyczyłem się jak ćwikła Pastewna ...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
257 Postów
mirek rumianek
(mir_rum)
Stały Bywalec
pacem inter populum.
ile jest w nas zła,
tyle,ile sami chcemy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
lelek32 napisał:
Izzy napisał:
lelek32 napisał:
Izzy napisał:
Anna82 napisał:
Lelompolelum nie ma co się denerwować
A Ty Lizzy skończ tak wszystkich atakować , niestety w jakimś stopniu on ma rację, wielu śle kasę do polski taka prawda ktoś ostatnio pisał na forum ile wysyłamy niezła sumka wyszła.

ja to pisałam hehe jedna trzecia budżetu

a ty kur....lolek jesteś pojeb.... jak meserszmit idz się leczyć pojebie i daj na tacę że musiałam zniżyć się do twojego poziomu FRAJER

oj anno kto tu kogo atakuje

czy ja Cię atakuje prosta jestes to wszystko....

Po jakiego h..a to forum jest

zeby takie osoby jak Ty mialy gdzie sie wypowiedziec

sam jesteś prosty jak drut a to forum byłoby ostatnim miejscem gdzie bym chciała się wypowiedzieć i nie sadzę byś ty mógł o tym decydować po jakiego h..a jest to forum więc skończ i spuść wodę bo śmierdzi

hahaha to na chuj sie wypowiadasz i twój tekst zmień go stary i nie modny wiesniaro....

stary ale do ciebie pasuje jak ulał hehehehehehe

gabriel dawno to zajarzyłam kwestia zdemaskowania frajera hehehe
ta jego spiewka bądzcie mili dla siebie bedzie mi łatwiej od was wyciągnąć co nie co
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
60 Postów

(lelek32)
Początkujący
gabriel napisał:
optimus reaktywacja napisał:...Nie widzisz, ze beauty to bawi? To zwykla gra. Czasami gra idiotke, czasami odpowiada z polotem. Nie reaguje na wrzutki i ostre zaczepki, to oznacza , ze nie traktuje tego osobiscie. Jest teflonowa jak Gabrys i przez to wkurza innych. To jednak tylko poza. Wiec nie warto!
---
---
Jak Może Mi Osobiście Naubliżać Jakikolwiek Nieznajomy Pajac Na tym Forum , Skoro Nidy Mnie w Życiu Nie Widział W realu ...
---
To , że ktoś wkleja Fotkę Jakiejś Osoby , Nie znaczy wcale , że to akurat Ta konkretna Osoba , która w tym samym Momencie Robi ze siebie Powszechne Pośmiewisko ...!!! .
---
JA i Paręnaście Osób Na Tym Forum , Bawimy się Wyśmienicie od Jego samego początku , prawie... CZTERY LATA... to jak tacy >lelko< podobni mogą Nas , wyprowadzić z równowagi
---
Nie tacy Kozacy Tu byli i się zmyli i co jakiś czas wracają jak Kundle , pod Inną Postacią .
---

Każdy Cie jedzie jak szmate a raczysz sie udzielac siedź na dupie i stul pysk... przesledź forum wszystkie tematy i wtedy sie udzielaj... wasze wypowiedzi gówno warte... wszyscy tu przyjechaliście już obeznani gratuluje hahhaha sam skamlałes jak pies o info cwelu jestem tego pewien....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
257 Postów
mirek rumianek
(mir_rum)
Stały Bywalec
kuziwia,to ja sie tu sprezam,faldy mi sie prostuja,a wszyscy mnie olewaja.a peeeerdole i olewam cieplym,juz wiecej nie pisze.poczytam sobie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
Izzy....czy Ty aby czasem nie jesteś ogoniastym?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
lelek32 napisał:
gabriel napisał:
---
---
---
---
---
---

Każdy Cie jedzie jak szmate a raczysz sie udzielac siedź na dupie i stul pysk... przesledź forum wszystkie tematy i wtedy sie udzielaj... wasze wypowiedzi gówno warte... wszyscy tu przyjechaliście już obeznani gratuluje hahhaha sam skamlałes jak pies o info cwelu jestem tego pewien....

lolek nie łatwiej było spytać o co ci chodzi tylko sie produkujesz by wzbudzić sympatię u jakiejś dobrej duszy ,która byś potem i tak na dutka zrobił
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
retier1 napisał:
Izzy....czy Ty aby czasem nie jesteś ogoniastym?

nie wiem o co biega napisz na pw
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak

czyżby kretynizm był nie zniszczalnym ......kredo tegoż forum?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok